Recomanem ...

JUVENIL

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

JO SÓC AQUELL QUE EM DIC

Empar Talens debuta en la narrativa amb una novel·la dirigida al públic juvenil que té com a punts més forts l’oportunitat i la vigència del tema escollit (el robatori de xiquets) i una facilitat innegable per a construir i mantenir ben alt l’interés de la història. Una bona carta de presentació que li ha valgut el premi Benvingut Oliver de Catarroja i que augura cotes més altes si l’autora és capaç de trobar un segell propi i una prosa més desinhibida, que no tinga tan present els destinataris finals.

Empar Talens

Perifèric

Catarroja, 2012

148 pàgines

DISCOS

BATEGA

La multitudinària formació Tashkenti es presenta discogràficament amb un treball que sembla uns graons per sobre de molts dels debuts locals en l’escena de fusió. Sense desplegar un discurs innovador, la banda d’Ontinyent aporta sentit de l’humor, una encertada gestió instrumental i vocàlica i pinzellades ací i allà que demostren una assimilació profitosa d’influències poc discutibles, com ara Mano negra. Detalls, juntament amb algun toc electrònic, que apunten en la bona direcció.

Tashkenti

Kasba Music

Barcelona, 2012

REVISTA

CARÀCTERS

Les pàgines centrals d’aquest número de Caràcters estan dedicades a l’obra poètica d’Anna Montero i recullen articles de Begonya Pozo, Lluïsa Julià, Enric Sòria i Arnau Pons. A més a més, Antoni Rubio hi entrevista Vicent Flor a propòsit del seu assaig Noves glòries a Espanya. Entre altres col·laboracions, s’hi publiquen comentaris de llibres com Jo confesso, de Jaume Cabré; Ombres en la nit, de Ferran Torrent, i Les mans de la deixebla, d’ Anna Moner. Com és habitual en aquesta publicació, la reflexió sobre aspectes actuals de la literatura es combina amb ressenyes i articles d’opinió.

Número 58

Publicacions de la Universitat de València

València, 2012

47 pàgines

Regístrate gratis para seguir leyendo

Normas

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS